Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel President

   Baile Felix, Romania


Descriere

AMPLASARE : pe drumul european E79 Oradea-Deva , la km 10

FACILITATI HOTEL : dispune de 104 camere , din care 6 sunt apartamente , restaurante , 4 Sali de conferinta , sala de sport , pacare gratuita , piscine acoperite si in aer liber cu apa termala , centru de sanatate , 2 terenuri de tenis de zgura si 2 de fotbal pa iarba sintetica , loc de joaca pentru copii , centru de distractii sub denumirea de AQUA PARK PRESIDENT . Zona de bazine cuprinde : restaurant , terasa , bowling , biliard , snooker squash , darts ,mini fotbal , ice hockey , tenis de masa , jocuri mecanice.Aqua President functioneaza tot timpul anului , functioneaza cu apa termala , care are temperatura de 37 grade Celsius.

FACILITATI CAMERE : spatiile de cazare sunt dotate cu instalatie de climatizare ,TV , minibar , baie proprie , telefon.O parte din camere au si balcon.

FACILITATI MASA : in restaurantul hotelului mesele se servesc astfel :
in extrasezon ( 03.01-31.05.2018 si 15.09-20.12.2018) -pensiune completa -mic dejun bufet +fisa cont de 100 lei /zi/persoana
in sezon ( 01.06-15.09.2018) -LIGHT ALL INCLUSIVE, sub forma de bufet suedez pentru mic dejun , pranz si cina ; apa, suc , cafea incluse in cadrul meselor.

FACILITATI COPII : copiii cu varste intre 0-4.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare ( daca nu solicita pat suplimentar ) si platesc masa . Copiii cu varste intre 7 si 14.99 ani platesc patul suplimetar si masa.

FACILITATI TRATAMENT : pachetul de tratament se acorda pentru minim 5 nopti si include 3 proceduri /zi/5 zile lucratoare si o consultatie medicala de specialitate. Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri , cu exceptia zilelor de sambata , duminica si a sarbatorilor legale . Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat ( Cardul de sanatate si adeverinta de la locul de munca sau Cupon de pensie )si bilet de trimitere pentru servicii medicale in Sistemul Asigurarilor de Sanatate , in caz contrar se va achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale pentru turisti neasigurati.Serviciile suplimentare solicitate ( neinscrise pe voucher ) se achita la receptia hotelului.

PACHETUL INCLUDE : cazare 7 nopti cu pensiune completa , tratament pachet 5 zile -3proceduri /pachet si o consultatie medicala de specialitate , accesul la piscine interioara/exterioara cu apa tremala , saune , jacuzzi , parcare in incinta .


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.