Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENZA GRAND SANTANA HOTEL

de la
437  384 
Tarif / persoana
* perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

GRAND HOTEL SANTANA - 4 * - Mahmutlar - ALANYA LOCALIZARE: Hotel este situat in regiunea Mahmutlar, la 150km de aeroportul din Antalya si 10km de centrul orasului Alanya. CAZARE: Numarul total camere: 307. 239 Camere Standard (cea mai mare parte cu vedere la mare, 20- 25mp, max.2 +2 pax), 20 camere Family (25mp, camere cu vedere la mare, o baie, max.4pax), 45 camere Family Suite (35mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max. 5pax) si trei camere pentru persoane cu handicap. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus, uscator de par, sistem de aer conditionat, telefon direct, mini-bar (contra cost), seif (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat si balcon. SERVICII: All Inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, prajituri dupa-amiaza, ceai, cafea, cina si gustare la miezul noptii. Toate bauturile locale alcoolice si non- alcoolice pana la ora 24:00, restaurant a la carte, cu rezervare in prealabil si doar o singura data pe sejur, snack-bar si bauturi racoritoare pe plaja pana la 17:00 sunt inclusie in pret. Nu sunt incluse in concept: bauturi importate, si bauturi locale dupa ora 24.00, toate bauturile din disco-club, sucuri proaspete de fructe, inghetata, room service, cocktail-uri, cafea turceasca, bauturi din terasa-bar Selvet intre orele 22:00 – 02:00. FACILITATI: Restaurant principal pentru servicii de bufet suedez, un restaurant a la carte, baruri la piscina si pe plaja. Doctor la cerere, coafor, spalatorie, telefon, fax, internet cafe si jocuri pe calculator contra cost. Conexiunea la internet WI-FI in spatiul public este gratuita. PLAJA: Plaja privata a hotelului - nisip si prundis, (acces direct prin tunel), cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Prosoapele de plaja sunt contra cost. SPORT SI ENTERTAINMENT: Piscine interioare si exterioare de inot cu bazin pentru copii, tobogan, tenis de masa, centru de fitness in aer liber, baie turceasca, volei pe plaja. Contra cost: sporturi de apa, sauna, masaj. www.grandsantanahotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.