Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL DRAGON

de la
769 
Tarif / persoana
* perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL ROYAL DRAGON:
Hotelul ROYAL DRAGON a fost deschis in aprilie 2008, are o suprafata totala de 50.000 mp si dispune de 564 camere repartizate pe 6 etaje.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL ROYAL DRAGON:
Hotelul ROYAL DRAGON este situat pe malul marii, la 48 km de aeroportul Antalya, la 5 km de statiunea Side si la 10 km de orasul Manavgat.
Plaja:
La HOTEL ROYAL DRAGON veti gasi o plaja privata cu nisip si pietricele. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu: telefon, TV satelit, radio, minibar, aer conditionat centralizat, seif, uscator de par, halat (contra cost, la cerere), mocheta, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, internet wi-fi.
Facilitati generale HOTEL ROYAL DRAGON:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (turcesc, italian, oriental si pescaresc), 10 baruri, patiserie, piscina exterioara (2.500 mp), aquapark cu 8 tobogane pentru adulti si 3 pentru copii, luna park, piscina interioara incalzita (deschisa doar in sezonul de iarna), baie turceasca, sauna, centru fitness, terenuri de tenis (cu rezervare), echipament de tenis, volei pe plaja, minibasket, darts, tenis de masa, aerobic, club pentru copii (4-12 ani), animatie, spectacole cu muzica live, discoteca, internet wi-fi.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte, sucurile naturale de fructe, bauturile premium, bauturile imbuteliate, babysitting, tratamente si masaj in centrul Spa, coafor, servicii medicale, biliard, bowling, jocuri pe calculator, internet cafe, nocturna si echipament pentru tenis, sporturi acvatice, internet cafe, curatatorie, fotograf, telefon, fax, internet de mare viteza, room service, centru comercial.
Facilitati copii HOTEL ROYAL DRAGON:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscine, aquapark, lunapark, mini club, mini disco, loc de joaca, baby sitting.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.royaldragonhotel.com.tr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.