Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM


Descriere

Turistii cazati in perioada Aprilie Octombrie 2018,
beneficiaza de intrare si transfer gratuit la parcul tematic THE LAND OF
LEGENDS THEME PARK.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica sau a anula aceasta promotie
in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.


Construit in anul 2005 si renovat in 2016 cu o suprafata totala de 405.000 mp este compus din o cladire principala cu 5 etaje si 60 de pool suites. Hotelul dispune de un total de 691 de camere cu dimensiunile cuprinse intre 37 si 315 mp.
Localizare: pe malul marii, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 35 km de aeroport si la 5 km de centrul orasului Belek.
Dotari camera standard: telefon, mirror TV, minibar, seif, aer conditionat centralizat, conexiune internet, masa de lucru, facilitati pentru servirea ceaiului si cafelei, lampa pentru citit, baie cu cada, uscator de par, halat de baie, papuci, mocheta si marmura, brosuri cu materiale informative, balcon.
Facilitati hotel: restaurant principal- all day dining (cu regim special pentru diabetici, gluten-free etc), restaurant pentru copii, patiserie (concept nou), fresh de fructe dimineata la micul dejun in restaurantul principal, servirea fructelor reci de sezon la piscina si pe plaja, 4 restaurante a la carte (italian, steak house, pescaresc si otoman), piscine exterioare (zona pool suites si plaja), piscina pentru copii cu tobogane, piscina pentru adulti (16 +, deschisa 24 de h), piscine interioare pentru adulti si copii; Academie sport non-stop: crossfit, Spinning, Aqua Bike, Kangoo Jumps, Zumba, Yoga, pilates, Tai Chi, Chi Kung, Muay Thai Kick-Box, Tae Bo, Jiu Jitsu, Tabata, Step, Pole Dancing, Twerk Dance; centru de jocuri, show cu muzica si laser, fantana dansatoare, survivor park, power lift, teren tenis; Centru Spa & Wellness; Mini Club-Rixy Club : trenulet, show-uri pentru copii, dormitor, ferma Rixy, minidisco, teren de joaca, teren de baschet, sectiune pentru bebelusi, miniclub, maxiclub si club adolescenti.
Servicii cu plata: masaj, bowling (4 piste), biliard, inchiriere rachete tenis si nocturna terenului de tenis, sporturi nautice motorizate, cabinet medical, magazine.
Plaja de nisip cu 3 pontoane (unul dintre ele destinat turistilor din zona pool suites), cu 700 m lungime si 100 m latime. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite; pot fi inchiriate baldachine.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- rezervarile in restaurantele a la carte sunt gratuite,
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- bauturile alcoolice nu se servesc clientilor sub 18 ani;
- fumatul este interzis in spatiile inchise;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor, barurilor, clubului Rixy se poate modifica.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Website: www.rixos.com




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.