Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT


Descriere

www.regnumhotels.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Belek, la 35 km de aeroport si la 45 de centrul orasului Antalya.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 530 camere in cladirea principala si 100 de camere in Carya Golf Residence: camere Luxury golf view (62mp cu tot cu balcon, max 3 pax+inf, cladirea principala, un dormitor, o baie cu dus si cada, zona de relaxare, birou de lucru, dressing, balcon, vedere la terenul de golf); camere Luxury sea view - cladirea principala (62mp cu tot cu balcon, max 3 pax+inf, dormitor, baie cu dus sau cada, zona de relaxare, birou de lucru, dressing, balcon, vedere la mare); Luxury suit sea view (124mp cu tot cu balcon, cladirea principala, un dormitor, o camera de zi cu zona de relaxare si birou de lucru, doua bai - una cu cabina de dus, alta cu Jacuzzi, dressing, max 4 pax+inf), camere Family Roof (85mp + 40mp terasa, cladirea principala, doua dormitoare, zona de relaxare, doua bai cu dus si cada, vedere la mare, max 5 pax+inf), Presidential Suit Sea View (200mp + 36mp terasa, doua dormitoare, doua bai - una cu Jacuzzi, alta cu cabina de dus, un living cu zona de relaxare, birou de lucru, zona de servit masa, dressing, vedere la mare, max 4 pax+inf).
Carya Golf Residence: Golf Rooms by Pool (62mp cu terasa, langa terenul de golf, camera cu iesire la piscina, un dormitor, o baie, zona de relaxare, birou de lucru, dressing, max 3+inf), Golf Suits by Pool (100mp + 24mp terasa, langa piscina si terenul de golf, vedere la piscina, un dormitor, doua bai, un living cu zona de relaxare, birou de lucru, dressing, max 4 pax+inf), Carya Golf Villa (250mp + 100mp terasa, langa terenul de golf, vedere la piscina, camera privata, trei dormitoare, trei bai, un living cu zona de relaxare, birou de lucru, zona de servit masa, dressing, max 6 pax+inf). In toate camerele oaspetii vor gasi halate de baie, papuci, seif, dressing, fierbator, ceai si cafea, internet WI - FI, mini-bar (apa, bauturi racoritoare, bere, biscuiti, suc de fructe, lapte, ciocolata, napolitane - realimentat zilnic), in camerele Suite - maxibar (cu bauturi alcoolice), telefon cu linie directa, aer conditionat, TV LED in camera cu diverse programe internationale.

Servicii:
Luxury All Inclusive - 24 de ore servicii de masa - bauturi de bun venit, suc de fructe pentru copii, ciocolata si dulciuri, prosoape fresh la sosire. Mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, spectacole culinare, bufet dietetic, bufet pentru copii, bufet la miezul noptii, toate bauturile alcoolice si non-alcoolice locale si din import 24 de ore, inghetata, sucuri naturale de fructe, fructe proaspete la piscina si pe plaja, patiserie, restaurante cu gustari. Nu sunt incluse in concept: bauturile si vinurile speciale premium, micul dejun A'la Carte, Golf Club House Restaurant, room service, restaurantele A'la Carte cu rezervare in avans.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte: Ristorante Tramonto -Italian, The Seahorse - Fish, Chufang - Far East& Shushi, The Ottoman -Turkish, Golf Club Restaurant, baruri pe teritoriul complexului hotelier. Contra cost: asistenta si servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet café si jocuri pe calculator, salon de coafura, magazine, rent a car, spalatorie auto, curatarea ochelarilor de soare pe plaja, solicitarile speciale. Conexiunea Wi-Fi (viteza redusa) este disponibila in mod gratuit in tot hotelul.

Plaja:
Plaja privata a hotelului cu nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja - gratuite. Pavilioanele private necesita rezervare in prealabil si sunt contra cost.

Sport si divertisment:
Piscine in aer liber si de interior pentru adulti si copii, Maxx Aqua Park cu 11 tobogane, piscina cu valuri, baie turceasca, sauna, baie de aburi, centru fitness, terenuri de tenis, tir cu arcul, baschet, volei, volei de plaja, tenis de masa, biliard, sporturi nautice nemotorizate. Contra cost: masaj, centru SPA si Wellness, toate sporturile nautice motorizate, nocturna pentru terenurile de tenis, echipamente si lectii de tenis, lectii de scufundari, bowling, biliard, scoala de fotbal Chelsea, Carya Golf Club, Aventura Park (32 de platforme si 31 de elemente, pereti de catarare, bungee jumping 13 m).
Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri la piscina si pe plaja, spectacole seara, muzica live, spectacole de dans profesional, seri tematice, Gala Dinner. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4-6 ani, Junior intre 7-12 ani si Teenage intre 13-17 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.