Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PAPILLON BELVIL

de la
938  823 
Tarif / persoana
* perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Construit in anul 1995 si renovat in 2012, pe o suprafata de 90.000 mp, hotelul dispune de 507 camere repartizate astfel:
134 camere standard in corpul principal cu suprafata de 40 mp (ocupare maxima 3+1 pers.)
365 camere in bungalow cu suprafata de 27 mp (ocupare maxima 3+1 pers.)
3 king suites cu suprafata de 80 mp (ocupare maxima 5 pers.) plasate in cladirea principala si alcatuite din 2 dormitoare

Localizare: pe malul marii, la 40 km de centrul orasului Antalya si la 35 km de aeroport. Hotelul se afla situat la 4 km de Kadriye.

Dotari camera: telefon, LED LCD TV, seif, minibar, aer conditionat centralizat (in cladirea principala si individual in bungalow-uri), uscator de par, balcon, mocheta in claidrea principala si gresie in bungalow-uri, servicii pentru servirea ceaiului si a cafelei.
Alte informatii: minibarul se reumple zilnic cu bauturi racoritoare si bere.

Facilitati hotel: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, mexican, chinezesc, pescaresc, turcesc), 3 piscine exterioare, piscina interioara, aquapark cu 6 tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, gimnastica in aer liber, aerobic, jogging, 2 terenuri de tenis cu nocturna, basket, volei, tenis de masa, darts, boccia, volei in apa, mini fotbal, sporturi acvatice, windsurfing, programe zilnice de animatie, petreceri pe plaja si in gradina o data la doua saptamani, cursuri pentru dansuri turcesti, muzica live.
Facilitati pentru copii: Papy Land deschis in 2013 complex de joaca pentru copii inclusiv cu piscine si tobogane, miniclub (copii 4-12 ani), bufet special in timpul meselor din restaurantul principal, club pentru adolescenti - junior club (13-16 ani), mini-discoteca, piscina exterioara, mini-bowling, mini-darts, animatie in timpul zilei, mini-fotbal, petreceri saptamanale.
Servicii cu plata: spalatorie, jocuri computerizate, acces internet, babysitting, bowling, biliard, telefon, servicii medicale, salon de infrumusetare, coafor, masaje, peeling, sporturi acvatice motorizate, inchirieri masini.

Plaja de nisip, cu o lungime de 250 m. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face cu rezervare.
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.