Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA RENAISSANCE BEACH RESORT & SPA

Descriere

www.palomahotels.com Localizare: Hotelul se afla in regiunea Beldibi la 18km de Kemer si 40km fata de aeroportul din Antalya. Cazare: Hotelul are in total 346 camere: camere standard (39mp, cladirea principala, un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere Junior suit (48mp, un dormitor, o baie, max 2pax), camere Family suit (75mp, un dormitor, un living, o baie, max 4pax), camere executive Deluxe suit 2 (75mp, max 2+1pax), camere executive family suit 2 (75mp, max 2+2pax). Toate camerele din cladirea principala sunt dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), fierbator, cafea si ceai, seif, LCD TV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat si balcon. De asemenea, in partea de gradina exista 80 camere Garden family (45mp, doua camere cu usa intre ele, max 3+2pax) si 15 duplex villa (100mp,max 4+1pax) – in toate unitatile aer conditionat tip split, podea ceramica, facilitatile aceleasi ca ale celor din cladirea principala. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila gratuit. Servicii: Luxury ultra all inclusive - tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, mic dejun organic, pranz, cina, gustari dupa amiaza, sucuri naturale de fructe numai la micul dejun, inghetata in timpul pranzului si cinei, restaurante A’La Carte (Aegean, Ottoman) cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, toate bauturile racoritoare si alcoolice locale si standard de import. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium de lux, bauturile in Havana club, restaurantele A’la Carte: Chinese, Mexican si BBQ (Far East, Steak house, Mexican), narghilea, room service, gustarile in Piano bar, bauturile in Divan Lounge. Facilitati: restaurant principal La Noblesse tip bufet, restaurante A’la Carte: Lotus (chinezesc), Sunset Beach (italian), Moonlight (fructe de mare), Garden House (mediteranean), Havana Club (international), Santa Fe (mexican), baruri pe teritoriul complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet café si jocuri pe calculator, coafor, magazine, rent a car. Plaja: Plaja privata, nisip si pietris, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private sunt cu rezervare in avans si contra cost. Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, mini fotbal, volei, baschet, gimnastica, tenis de masa. Contra cost: sporturi nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, lectii si echpamente, centru SPA & Wellness. Programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si la plaja, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani. RENOVAT: 2015
Hotel Paloma Renaissance Antalya Beach Resort & Spa este situat la 40 km de aeroportul orasului Antalia, la 18 km de orasul Kemer, pe malul marii. A fost construit în anul 1989, cu suprafata totala de 89 000 mp, ultima renovare a fost facuta în anul 2009. Hotelul dispune de un corp principal Main Building de 5 etaje si 9 cottage-uri Villas de 2 etaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.