Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MICHELL HOTEL

de la
671  471 
Tarif / persoana
* perioada 19.04.2024 - 26.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Descriere HOTEL MICHELL: Hotelul a fost construit in 2014 si este destinat exclusiv adultilor. Are o suprafata totala de 5.000 mp si dispune de 200 camere, majoritatea cu sea view.
Tip masa: All Inclusive
Localizare HOTEL MICHELL:Hotelul este amplasat la 500 m distanta de plaja, in orasul Alanya, la 120 km de aeroport. Centrul orasului Alanya se afla la 5 km distanta.
Plaja:La HOTEL MICHELL veti gasi o plaja privata, cu nisip si pietricele. Accesul se realizeaza printr-un tunel. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere: La HOTEL MICHELL beneficiati de camere dotate cu: telefon, internet WI-FI, seif, minibar, aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, gresie, balcon.
Facilitati generale HOTEL MICHELL:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte (unul pe plaja si unul in cladirea pincipala), 4 baruri, 2 piscine exterioare, sauna, hammam, aerobic, WI-FI gratuit in tot hotelul, programe de animatie, darts, minigolf, tenis de masa, teren de tenis, volei si fotbal pe plaja.Servicii cu plata: fresh-urile, toate bauturile imbuteliate si de import, cafeaua turceasca, echipamentul si nocturna terenului de tenis, rent-a-car, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), tratamente in zona spa, masaj, doctor, magazine, coafor.

Alte informatii:- in restaurante tinuta este obligatorie;- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (cel din cladirea principala este gratuit in timp ce cel de pe plaja este contra cost);- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.- Animalele de companie nu sunt permise.
Clasificarea agentiei: 4*+Web: http://www.michellhotel.com/



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.