Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LINDA RESORT HOTEL

de la
483 
Tarif / persoana
* perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

www.lindahotel.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Titreyen Gol, la 5km distant fata de Side si Manavgat si la 70km fata de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 230 de camere. Sunt 209 camere standard (28,5m², 2+1 pers.), 6 camere economy (20m², max.2pers.), 15 camere family (27m², 2+2pers.) si 6 apartamente (50m², max.5pers.). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, uscator de par, sistem”split”de aer conditionat, telefon direct, mini bar (cu plata), seif (cu plata) Tv satelit si canale de muzica, balcon.

SERVICII:
All inclusive – bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari de dimineata si dupa-amiaza, prajituri, ceai, cafea, supa seara, toate bauturile locale alcoolice si non alcoolice in intervalul orar 10.00-23.00. Nu sint incluse in conceptul All Inclusive: bauturile de import, toate bauturile imbuteliate, suc natural de fructe, inghetata, cafea turceasca, cocktail-uri, sampanie.

FACILITATI:
Restaurant principal, snack bar pe plaja, lobby bar, bar la piscina, club. Serviciile medicale, spalatorie, centru commercial, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, rent a car sunt cu plata.

PLAJA:
Plaja este privata, de nisip, la 500 m distanta de hotel. Sezlongurile si umbrelutele de soare sunt gratuite. Prosoapele de plaja si saltelele sunt cu plata.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si pentru copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, tenis, volei, tenis de masa. Sporturile nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, masajul, centru de infrumusetare sunt cu plata. Se organizeaza program de divertisment in timpul zilei si spectacole, mini club pentru copii.


LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Titreyen Gol, la 5km distant fata de Side si Manavgat si la 70km fata de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.