Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KERVANSARAY LARA

de la
1144  966 
Tarif / persoana
* perioada 19.04.2025 - 26.04.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL KERVANSARAY LARA:
Hotelul a fost deschis in anul 2005, ultima renovare a avut loc in 2013. Hotelul are o suprafata totala de 110.00 mp si dispune de 575 de camere repartizate intr-o cladire principala cu 9 etaje si 6 vile.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL KERVANSARAY LARA:
Hotelul este situat pe plaja, la 12 km de centrul orasului Antalya si la 9 km de aeroport.
Plaja:
La HOTEL KERSANSARAY LARA veti gasi o plaja de nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camera:
La HOTEL KERVANSARAY LARA beneficiati de camere intre 32 si 116 mp dotate cu: telefon, TV satelit, seif, minibar, aer conditionat,uscator de par, balcon.
Facilitati generale la HOTEL KERVANSARAY LARA : restaurant principal, 3 restaurante a la carte (latin, asiatic, mediteranean), baruri, patiserie, piscina interioara incalzita, piscina exterioara pentru adulti si copii, piscina cu valuri (intre 11:00-11:30 si 15:00-15:30), aquapark, lunapark (gratuit intre 15:00-16:00), miniclub pentru copii, hammam, sauna, centru fitness, jacuzzi, tenis de masa, minigolf, baschet, volei pe plaja, 2 terenuri de fotbal la standarde UEFA, internet cafe, animatie, discoteca in aer liber, sali de conferinta (peste 15 sali conferinta, receptii, seminarii, expozitii, o sala de bal si un foaier), internet wi-fi.
Servicii cu plata: lunapark (cu plata intre 16:00-24:00), nocturna pentru tenis, canoe, barci cu vasle, water ski, jet ski, parasailing, scufundari, karting pentru copii, centru spa, masaj, servicii medicale, sala de jocuri, biliard, internet wireless, rent a car, salon de infrumusetare, magazine.
Facilitati copii HOTEL KERVANSARAY LARA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor piscine, aquapark, lunapark, miniclub.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face pe baza unei rezervari ( o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti);
- copiilor nu le este permis accesul in restaurantele a la carte, exceptand doua zile pe saptamana;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari;
- animalele de companie nu sunt acceptate.
Clasificarea agentiei: 5*
Web:http://www.keransarayotels.com.tr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.