Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELPHIN BOTANIK

Descriere


Descriere HOTEL DELPHIN BOTANIK: Hotelul a fost deschis in 1988 si ultima renovare a avut loc in 2014, amplasat intr-o gradina luxurianta de flori si palmieri. Are o suprafata de 90.000 mp si dispune de 6 corpuri de cladire totalizand 617 camere.
Tip masa: All Inclusive
Localizare HOTEL DELPHIN BOTANIK:Hotelul este amplasat pe malul marii, la 32 km de statiunea Alanya si la 90 km de aeroportul din Antalya. Hotelul se afla in zona Alara, iar cel mai apropiat oras, Avsallar se afla la 10 km. Hotelul pune la dispozitie un shuttle-bus gratuit catre Alanya, Manavgat si Side.
Plaja:La HOTEL DELPHIN BOTANIK veti gasi o plaja privata, cu nisip, pietricele si ponton. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere: La HOTEL DELPHIN BOTANIK beneficiati de camere dotate cu: telefon, TV satelit, radio, minibar, aer conditionat centralizat, seif, servicii pentru servirea cafelei si a ceaiului, baie cu cada, uscator de par, parchet, balcon.
Facilitati generale HOTEL DELPHIN BOTANIK:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 6 restaurante a la carte, 9 baruri, freshuri de fructe gratuit, piscine exterioare pentru adulti si copii cu tobogane, jacuzzi, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, aerobic, fitness, volei pe plaja, teren de tenis cu nocturna, darts, internet wi-fi in lobby, discoteca, spectacole seara, cinema, animatie.Servicii cu plata: bauturile de import, echipament pentru tenis, lectii de tenis, sala de jocuri, bowling, biliard, sporturi nautice motorizate, scufundari, surf, centru spa (masaj, peeling), coafor, doctor, spalatorie, baby sitting, inchiriere masini, magazine (bijuterie, pielarie, suveniruri).
Facilitati copii HOTEL DELPHIN BOTANIK: Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina exterioara, tobogane, aquapark, teren de joaca, miniclub, minidisco, animatie, carucior pentru copii (cu depozit), babysitter.
Alte informatii:- in restaurante tinuta este obligatorie;- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit, o singura data pe sejur.- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.- Animalele de companie nu sunt permise.
Clasificarea agentiei: 5*Web: http://www.botanikhotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.