Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL ADMIRAL RESORT

de la
604  516 
Tarif / persoana
* perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL CRYSTAL ADMIRAL RESORT:
Hotelul a fost construit in anul 2005 si renovat in 2012. Construit pe o suprafata totala de 50.000 mp, dispune de o cladire pricipala cu 6 etaje, avand in total 834 de camere.
Tip masa:
Ultimate All Inclusive
Localizare HOTEL CRYSTAL ADMIRAL RESORT:
Hotelul este situat la 80 km de aeroportul Antalya.
Plaja:
Hotelul CRYSTAL ADMIRAL RESORT are plaja privata cu nisip, cu lungime de 250 m si latime de 100 m. Accesul la plaja se face prin tunel subteran. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele la plaja sunt gratuite.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu: telefon, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat, mocheta, internet wireless, baie cu cada, uscator de par.
Facilitati generale HOTEL CRYSTAL ADMIRAL RESORT:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (mexican, italian, turcesc), patiserie, cafenea, discoteca, bar la piscina si pe plaja, 2 piscine exterioare pentru adulti si 2 pentru copii, aquapark pentru adulti si copii, piscina interioara pentru adulti si copii, miniclub (4-12 ani), internet wireless, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, centru fitness, teren de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, aerobic, darts, minigolf, teren de baschet, program de animatie, muzica live (in anumite zile), discoteca, parcare.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte, bauturile de import intre orele 23:00 10:00, bauturile premium, sucurile naturale din fructe, bauturile imbuteliate, room-service, telefon, fax, centru comercial, coafor, centru Spa, masaj, medic, spalatorie, internet cafe (cu rezervare), echipamentul de tenis si nocturna, bowling, biliard, jocuri video, sporturile acvatice (navigatie, sporturi motorizate).
Facilitati copii La HOTEL CRYSTAL ADMIRAL:
Hotelul pune la dispozitia copiilor piscine pentru copii cu tobogane, mini club, loc de joaca pentru copii.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (gratuit o singura data / sejur 7 nopti);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: http://www.crystalhotels.com.tr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.