Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
353 
Tarif / persoana
* perioada 30.05.2025 - 02.06.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

titanhotels.com

Descriere:
Hotelul Club Titan 4* este amplasat pe malul marii, în Kargicak. Centrul orasului Alanya se afla la aproximativ 14 km. Lânga hotel este disponibila o parcare publica gratuita.

Descriere camere:
- 142 camerele standard (21 mp) - dotate cu 1 pat dublu sau 2 paturi single, baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat, TV satelit, uscator de par, gresie, balcon, minibar contra cost, senzor de fum.
- 17 camere family (28 m2) - sunt alcatuite din 2 camere separate de o usa, una cu un pat dublu si celalalta cu 2 paturi single. Toate facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere standard.
- 2 camere pentru persoane cu dizabilitati (15 m2) - 2 paturi single sau pat dublu, TV satelit, aer conditionat, baie speciala, telefon direct, uscator de par, gresie, minibar contra cost, senzor de fum. Capacitate maxima 2 persoane.
Curatenia se face zilnic, prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana iar lenjeria de pat o data la 3 zile. apele se schimba de 3 ori pe saptamana iar lenjeria de pat o data la 3 zile.
Camerele sunt dotate cu televizor, acces gratuit la internet Wi-Fi si balcon cu vedere la gradina sau la Marea Mediterana.

Facilitati hotel:
Hotelul Club Titan 4* dispune de sauna, sala de fitness, camera de jocuri, spa & centru de wellness, masaj, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, ciclism, baie turceasca/baie de aburi, scufundari, piscina în aer liber (deschisa în sezon).
Room service, spalatorie, curatatorie chimica, barbier/salon de frumusete, serviciu de calcatorie, schimb valutar, magazin de suveniruri/cadouri, închirieri biciclete, lustruire pantofi, închirieri auto, fax/copiator, animatori, serviciu de transfer (contra cost), facilitati de sporturi nautice la hotel, transfer de la/la aeroport (contra cost).
Internet wireless este disponibil în zone publice si este gratuit.
Este posibila parcarea publica gratuit la o locatie în apropiere (nu este necesara rezervare).
Hotelul Club Titan este situat la 150 km de aeroportul orasului Antalya, la 14 km de orasul Alanya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.