Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOSPHORUS SORGUN

de la
729  533 
Tarif / persoana
* perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.bosphorussorgun.com Localizare: Situat la 50 km de aeroportul din Antalya, la 5 km de orasul Side, in localitatea Sorgun, la 100 m de plaja proprie. Deschis in aprilie 2017, suprafata totala este de 20 000 m2. Cazare: Hotelul are o cladire principala cu 8 nivele cu 455 de camere din care - 427 standard (3 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3 pers., 33 m2); - 28 Suit cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, baie cu cada, max. 4 pers., 55 m2). Toate camerele sunt decorate modern, baie cu cabina de dus, uscator de par, AC split, telefon, mini bar cu apa plata si minerala, sucuri si bere umplut zilnic, fierbator de apa pentru prepararea ceaiului sau a cafelei in camera, seif, TV cu satelit, balcon sau terasa. Internetul Wi-fi este gratuit. Servicii All Inclusive: bufet suedez pentru micul dejun , mic dejun intarziat, snacks, pranz, ceaiul de dupa-amiaza, cahea, prajituri, cina, snacks-uri seara, bauturile locale si unele de import se servesc gratuit pana la ora 00:00 iar dupa contra cost, bufet pentru copii, restaurante a la carte cu rezervare in prealabil o data pe saptamana, baby corner in restaurant, diet buffet, bar pe plaja intre orele 10 - 18. Nu sunt incluse in conceptul de All Inclusive : bauturile de import si cele luxoase, vinurile exclusive, bauturile si sucurile la sticla/doza, freshurile, bauturile in Disco club. Facilitati: restaurantul principal cu bufet suedez, restaurante a la carte : asiatic, mediterranean, turcesc - cu rezervare in prealabil o singura data pe saptamana, mai multe baruri, cabinet medical, baby sitting, coafor, magazine, internet cafe, computer games, rent a car contra cost. Plaja: privata la 100 m de hotel, nisip si pietris. Sezlongurile si umbrelele de plaja sunt fara plata. Hotelul ofera transfer cu masina la plaja - gratuit. Sporturi si activitati: Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, aqua park, fitness center, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, ping pong - gratuite. Masajul, biliardul, bowling-ul si sporturile de apa sunt contra cost. Program de animatie pe timpul zilei si seara, mini club pentru copii 4 - 12 ani, mini disco.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.