Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
542  486 
Tarif / persoana
* perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.alaiyehotels.com.tr

LOCALIZARE:
Hotelul este localizat in regiunea Incekum, la 20km de Alanya si 105km de aeroportul din Antalya.

CAMERE:
Numarul total de camere este de 443 in mai multe cladiri interconectate: camere standard (26mp, un dormitor, o baie, max 2+1pers), camere family (38mp, doua dormitoare, o baie, max 4pers, usa intre camere), camere connection (52mp, doua camere standard interconectate, max 6pers) si 6 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus si cada, uscator de par, aer conditionat split, telefon cu linie directa, mini bar (apa si bauturi racoritoare realimentat zilnic), seif (contra cost), TV satelit cu programe de muzica, balcon.

SERVICII:
All Inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic-dejun tarziu, gustari, pranz, cafea si prajituri dupa-amiaza, cina si gustari de seara/noapte, bauturi locale alcoolice si non-alcoolice pana la ora 01:00, mini-bar in camere, restaurant A'la Carte cu rezervare in avans o singura data pe sejur.
Nu sunt incluse in concept: toate bauturile de import, bauturile dupa ora 01:00, bauturile imbuteliate, bauturile in Disco Club, sucurile de fructe proaspete, cafea turceasca, inghetata.

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte, Ottoman – turcesc, Mediterranean - pescaresc, Chinese – chinezesc, lobby bar, garden bar, bar la piscina. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, coafor, magazine, inchirieri masini, internet si jocuri pe calculator.

PLAJA:
Plaja privata de nisip cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite.

SPORT si DIVERTISMENT:
Piscine de exterior si interior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, terenuri de tennis, tenis de masa. Contra cost: masaj, centru SPA & Beauty, nocturna pentru terenurile de tenis, sporturile nautice.
Programe de divertisment in timpul zilei si seara, mini-club pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.