Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pestana Alvor Praia


Descriere

Localizare: La 2 km de centrul orasului Alvor si la 5 km de Portimao. Este situat pe o stanca cu vedere la plaja Tres Irmaos, una dintre cele mai bune plaje din Algarve cu nisip alb si apa linistita.
Descriere: Situat direct pe plaja de nisip care se intinde pe aproximativ 2 km si inconjurat de 4 hectare de vegetatie, fiind locul ideal pentru relaxare si odihna. De asemenea pe o raza de 15 km se gasesc 8 terenuri de golf pentru amatori acestui sport.
Facilitati hotel: 4 restaurante (international, portughez, marocan, italian), bar, piscina exterioara cu apa sarata, sala fitness, 7 terenuri de tenis (5 lut si 2 suprafete dure) cu coaching profesionist. Wellnes Club: sauna, masaj, tratamente, baie turceasca, piscina interioara incalzita cu apa sarata si jacuzzi.
Dotari camere: 195 de camere dotate cu: aer conditionat, TV, seif, conexiune internet gratuita, minibar, uscator de par, halat si papuci, balcon, baie cu cada sau dus. Twin deluxe si superior - cu vedere la gradina sau spre interiorul hotelului, twin superior sea view - etaj superior decat twin deluxe sea view.
Web: http://www.pestanaalvorpraiaalgarve.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.