Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HVD Viva Club

   Nisipurile De Aur, Bulgaria

de la
565  359 
Tarif / persoana
* perioada 13.05.2024 - 20.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Buzau
Verifica disponibilitate

Descriere

VIVA CLUB HOTEL 4* - NISIPURILE DE AUR Localizare Situat in statiunea Nisipurile de Aur in apropierea parcului acvatic Aquapolis, la o distanta de 800 m de plaja si 600 m de centrul statiunii. Facilitati Restaurant pentru nefumatori, lobby bar, bar la piscina, servicii Internet ( contra cost), internet wireless gratuity ( in spatiile publice), room-service ( contra cost) , ziare, magazine, terase, snack bar la piscina, parcare pazita 24 de ore, coafor, seif la receptie ( contra cost), birou de schimb valutar. Tip de masa Maximum All Inclusive Descriere concept All Inclusive Mic dejun, pranz si cina - bufet suedez. Mese cu specific de 2 ori pe saptamana. Restaurantul ofera de asemenea diete si menu pentru vegetarieni. De doua ori pe saptamana servicii A la carte cu rezervare in avans. Mic dejun continental, snacksuri, inghetata. Bauturile alcoolice si non alcoolice locale. Cazare Hotelul dispune de 206 camere: camera duble ( maxim 2 persoane), duble superioare ( maxim 2 + 1 persoane). Toate camerele au baie proprie cu dus, mocheta, telefon, aer conditionat , TV satelit, mini frigider, balcon. Copii In timpul zilei divertisment pentru copii cu varsta intre 4 si 12 ani; spectacol pentru copii o data pe saptamana, disco pentru copii, bufet special pentru copii in restaurant, teren de joaca multifunctional pentru copii langa piscina, piscina separata pentru copii, patuturi pentru copii gratuite. Sporturi si divertisment Gratuite: piscina, piscina pentru copii, sezlonguri , umbrele de soare si prosoape la piscina, gimnastica in apa, sala fitness, tenis de masa, billiard, gimnastica, tir cu arcul, darts, boccia, volei si mini fotbal de teren. O singura utilizare sauna sau jacuzzi pentru sejur de 7 nopti ( este necesara rezervare). Cu plata: sauna, Jacuzzi, masaj, internet Animalele de companie nu sunt permise Parcare Parcare pazita contra cost. Hotel web site : http:/ www.vivahotel-bg.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.