Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Vistamar

   Nisipurile De Aur, Bulgaria

de la
515  417 
Tarif / persoana
* perioada 20.05.2024 - 27.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Buzau
Verifica disponibilitate

Descriere


Localizare: hotelul este situat pe plaja. Hotelul a fost inclus in lantul de hoteluri GRIFID incepand cu luna iulie, 2010.

Informatii hotel: hotelul Grifid Vistamar dispune de piscina, piscina pentru copii, restaurant, bar, fitness, sauna, masaj, tenis de masa, centru de prim ajutor, birou de schimb valutar, seif, lift, rent a car, parcare ( contra cost, in limita locurilor disponibile), meniu vegetarian, meniu pentru copii, aerobica, gimnastica acvatica.


Servicii masa: Ultra All Inclusive.


Servicii cazare: Camerele duble (25 mp.) sunt dotate cu doua paturi single, aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, balcon, televizor, telefon, radio, frigider, podea acoperita cu mocheta.


Sport si activitati:


Gratuit: piscina, sezlonguri si umbrelute la piscine; 2 sezlonguri si 1 umbrela /camera la plaja din fata hotelului, bar pe plaja cu bauturi locale, acces la Aqua Park Grifid.


Nu se accepta animale de companie.


Parcare: Cu plata - la receptie, la tarif local in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: in camera dubla - 2 adulti + 1 copil/3 adulti



Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 7 EUR/persoana/sejur


- Infant (pana in 1,99 ani) cazat in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate, nu primeste servicii;

- 1 copil (2 - 11,99 ani) cazat in pat normal in DBL cu 1 adult - plateste tarif intreg de adult;

- 2 copii (2 - 11,99 ani) cazati in pat normal si in pat suplimentar in DBL cu 1 adult - primul copil plateste tarif intreg iar al doilea beneficiaza de gratuitate;

- 1 copil (2 - 11,99 ani) cazat in pat suplimentar in DBL - beneficiaza de gratuitate;

- adult (peste 12 ani) cazat in pat suplimentar in DBL cu 2 adulti - achita 70% din tariful de adult;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.