Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRADINA

de la
292  241 
Tarif / persoana
* perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


LOCALIZARE: Hotelul se afla intr-o locatie linistita la 200 m de plaja.

CAPACITATE: Hotelul ofera 68 camere duble,66 camere family si 6 apartamente.

FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant, lobby bar, piscina in aer liber, piscina pentru copii, fitness, masaj, seifuri, cefenea, biliard, magazin de suveniruri, cabinet medical. Este permis accesul cu animale de companie - contra-cost.

FACILITATI CAMERE: Camerele sunt dotate cu telefon, TV-satelit, mini bar, balcon si baie cu WC si dus. Camerele tip family room sunt de doua ori mai mari decat camerele standard, foarte confortabile pentru familiile cu copii, dispun de o mica canapea si un fotoliu extensibil - maxim de cazare 2 adulti + 2 copii sau chiar 4 adulti. Apartamentl dispune de living cu canapea extensibila si fotoliu extensibil, dormitor separate.

GRATUIT: wireless in camera si in zonele publice ale hotelului, accesul la piscina, sezlonguri, umbrelute la piscina, sala de fitness, parcare, loc de joaca pentru copii.

Full Board + :mese principale si bauturi ( de la 12:30 la 20:00 )
- mic dejun - 0730 - 10:00 - buffet
- pranz - 12:30 - 14:00 - buffet
- cina - 18:00 - 20:00 - buffet
* se servesc mancaruri traditionale bulgaresti si internationale
Bauturi se servesc intre 12:30 - 20 :00 ( bar la piscina, lobby bar, restaurant ), sucuri : Coca- Cola, Fanta, Apa mineral, Apa plata, sucuri locale, bauturi locale alcoolice bulgaresti ( bere la draft, vin alb si rosu, vodka bulgareasca ), bauturi calde: espresso, cappuccino, nescafe, lapte, lapte cu cacao, ceai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.