Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIMASOL LOUIS IONIAN SUN

de la
562  517 
Tarif / persoana
* perioada 20.05.2024 - 27.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Un frumos hotel situat in Agios Ioannis, care te invita sa descoperi perfectiunea unei vacante de vara pe Insula Corfu. Aici te poti bucura de natura, poti surprinde un apus sau un rasarit de neuitat sau pur si simplu te poti bucura de aerul prospat.Hotel destinat familiilor si tinerilor. Distante:20m distanta fata de plaja, 15 km pana la Aeroport, 15 km pana in Corfu Town.

Facilitati hotel: piscina pentru copii cu 2 topogane,minimarket, souvenir shop, internet corner, WI-FI gratuit in zonele publice, daca se doreste acces la internet in camere se plateste o taxa suplimentara, servicu inchiriere masini, 2 piscine, Spa Massage cu costuri suplimentare, animatie, 1 teren de tenis, 1 teren de basket, volei, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, meniuri speciale pentru copii la restaurant, babysitting la cerere si contra cost, de 5 ori pe saptamana au loc seri tematice.
Dotari camere: sunt prevazute cu baie, balcon terasa, TV satellite, telefon, uscator de par, seif (cu taxa), facilitati cafea si ceai, aer conditionat disponibil 24 ore din iunie pana in septembrie.
All inclusive concept:07:00 - 10:00 Mic Dejun - se serveste o variate de branzeturi si mezeluri, specialitati din oua, paine proaspata, fructe proaspete, cooking show.10:30-12:00 Louis late Breakfast 10:00 - 15:00 Lunchbox -pentru zilele in care nu puteti lua masa in hotel, la cerere cu 24 ore inainte la receptie, pachetul include 2 sandwici-uri 2 fructe, 1 desert ocal, o apa si un suc.12:30-15:00 Pranz15:30-17:30 Louis Quick Bites, se servesc burgeri, hot dog, wafe, gogosi.18:30-21:30 Cina care se serveste bufet si unde pot fi seri tematice, ca seara grezeasca, italiana, asiatica.18:30-21:30 Prima kids corner - serveste preparate pentru copii22:00-24:00 Louis late bites10:00-24:00 se servesc bauturi alcoolice si non alcoolice (bauturi locale, bere, vin,cafea, ceai, ciocolata calda.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Room Service
CH ( incalzire centralizata )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.