Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bella Venezia


Descriere

Hotelul Bella Venezia este un hotel elegant care se bucura de o locatie excelenta in orasul Corfu. Renovat in stil elegant de designerul de interior Marilou Dolianite, nu a fost trecut cu vederea nici un detaliu. Camerele publice ale hotelului mentin ambianta unui club englez din secolul al XIX-lea cu tavane inalte, sculptate in lemn, pardoseli de culoare roz si alb din marmura ioannina si toate elementele arhitecturale originale ale conacului. Dotari camere: Fiecare camera este dotata cu baie privata, articole de toaleta gratuite si uscator de par, Wi-Fi gratuit, televizor cu canale prin satelit, aparat de aer conditionat cu climatizare, seif si telefon. Facilitati hotel: Micul dejun este servit in fiecare zi, in stil bufet. Hotelul are propriul bar. Alte facilitati: camera vizionare TV, lift, gradina luxurianta, wi-fi gratuit este disponibil in zonele publice ale hotelului.www.bellaveneziahotel.com


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.