Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 7 rezultate

Baile Felix, Romania
Balneo 2018

AMPLASARE este situat la liziera padurii la 200 m de centrul statiunii FACILITATI HOTEL 2 restaurante terasa 3 sali de conferinta sauna sala de fitness 4 piscine in aer liber -piscina de inot mai - septembrie 2 piscine de relaxare well . . .

Baile Felix, Romania
Balneo 2018

AMPLASARE pe drumul european E79 Oradea-Deva la km 10FACILITATI HOTEL dispune de 104 camere din care 6 sunt apartamente restaurante 4 Sali de conferinta sala de sport pacare gratuita piscine acoperite si in aer liber cu apa termala centru d . . .

Baile Herculane, Romania
Balneo 2018

AMPLASARE in centrul nou al statiunii FACILITATI HOTEL dispune de 20 camere single 190 duble twin sau matrimoniale 10 apartamente 2 restaurante lounge bar gradina de vara piscina interioara cu apa incalzita piscina exterioara cu apa incalzit . . .

Techirghiol, Romania
Balneo 2018

AMPLASARE In centrul statiuni vis -a-vis de Manastirea SfMaria la 2 minute de mers pe jos de lacul Techirgol FACILITATI HOTEL Dispune de 39 de camere duble si 2 single restaurant in incinta terasa bar internet wireless la receptie parcare prop . . .

Baile Felix, Romania
Balneo 2018

AMPLASARE aproape de liziera padurii in preajma lacurilor cu lotusi nuferi albi si nuferi termaliFACILITATI HOTEL 180 de camere si 262 locuri de cazare restaurat bar de zi 3 sali pentru conferinte centrul de tratament balnear si SPA Nelumbo . . .

Baile Felix, Romania
Balneo 2018

AMPLASARE in centrul statiunii FACILITATI HOTEL renovat in 2007 este singurul complex balnear din Romania detine marca de calitate EUROPESPA -Med hotelul dispune de 110 camere duble din care 3 camere pentru persoane cu dizabilitati 80 de . . .

Baile Govora, Romania
Balneo 2018

AMPLASARE in mijlocul parcului  statiunii A fost renovat in 2013FACILITATI HOTEL 106 camere clasificate la categoria 4 26 camere clasificate la categoria 3 restaurant a la carte bar de zi terasa Sali de conferinta magazin un centru Balneo . . .